Om os

Velkommen til vores hjemmeside!

Vi går hos Blücher Media højt op i at føre en miljøvenlig firmapolitik, og vi håber derfor på at kunne inspirere både private og andre virksomheder til at gøre det samme. Der er mange fordele ved at handle klimavenligt i hverdagen – ikke nok med at vi sparer vores miljø for unødvendige og skadelige drivhusgasser, så kan man også gøre en forskel for sin pengepung ved at tænke i de miljørigtige baner.

Det er blot et spørgsmål om tid før der kommer flere krav til, at vi som private og virksomheder skal handle mere miljørigtigt. Det er derfor en fantastisk investering, hvis man allerede nu begynder at tænke i disse baner.

Vi håber at du får noget ud af vores site, og vi håber at du kan finde inspiration til selv at tænke miljørigtig gennem vores artikler.

Kontakt os!

Hvis du har spørgsmål til klima-og-miljoe.dk, så er du velkommen til at kontakte os! Vi søger ligeledes gode idéer selv – så vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har forslag til artikler eller andet.

Du kan skrive en mail til os – kontakt@blucher-media.dk
Eller du kan ringe til os på –  +45 53155354

Adresse: Randersgade 19, kld.
2100 København Ø

 

 

The following two tabs change content below.

Sandra Christensen

Sandra er vores faste forfatter her på Klima og Miljø, som skriver størstedelen af vores artikler. Sammen med resten af teamet bag Klima og Miljø prøver Sandra at inspirere dig til en grønnere hverdag.

Nyeste indlæg af Sandra Christensen (se alle)